I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Vill du skriva ett gästbloggsinlägg eller bli dagens blogg? SE HIT!

Som många av er redan vet, skriver jag gärna om andra bloggar där jag berättar om bloggare med bilder och länkar. Önskar du bli omnämnd som dagens blogg och länkad, skriv en kort kommentar i detta inlägg, så skriver jag om din blogg så snart jag kan.

Jag har även en gammal goding på väg tillbaka här i bloggen, nämligen ifall du skulle vilja gästblogga på min blogg, där du självfallet även blir länkad?! Skriv då ett inlägg om valfritt ämne och mejla mig detta tillsammans med valfria bilder och bloggadress, så lägger jag upp detta under gästblogg.

OBS! Inga uthängningar, skvaller eller skitsnack publiceras!

– Givetvis får du både gästblogga och bli dagens blogg – och du får även gästblogga flera gånger om du vill.

Väl mött, /Emma-Lou ♥

10 reaktioner på ”Vill du skriva ett gästbloggsinlägg eller bli dagens blogg? SE HIT!

  1. Gud vad kul!! 🙂 Vore kul att bli dagens blogg. För övrigt måste jag säga att jag älskar bilden på dig i inlägget 😀 kors i taket säger jag bara!

  2. Hejhej! Jag skulle gärna vilja bli dagens blogg! Det hade varit jätte kul! Jag gillar dina bilder som du lägger upp! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *