I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Fotobok över resan med Bloggbussen via Önskefoto!

Ikväll när barnen ligger till sängs, ska jag ordna en fotobok till Zacharias med 25 fullmatade sidor från resan till Danmark med Stena Line och Bloggbussen! Det ska bli en överraskning till sonen som säkerligen kommer att bli jätteglad över fotoboken som jag kommer att göra via Önskefoto. Jag tänker även recensera hur det går till att göra en fotobok samt skriva ytterligare ett inlägg med det då färdiga resultatet. Kul va?! :-)

Brukar du göra fotoböcker över resor eller annat skoj?

8 reaktioner på ”Fotobok över resan med Bloggbussen via Önskefoto!

  1. Jag kan tyvärr inte kommentera på din blogg, så skriver svaret här.

   Kul! Jag ska se till att fixa den där fotoboken jag skrev om i detta inlägg så snart som möjligt, haft så mycket att göra bara :-)

   1. ok.. va skumt att du inte kunde kommentera… fick precis in en kommentar för senaste blogginlägget.. ack å ve.. internet…

    ha de/h

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *