I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Tre videoklipp från Danmark och Djurs Sommerland :-)

Hej hej såhär på kvällen. Idag har vi bland annat varit på Djurs Sommerland, som är ett stort paradis för busiga barn och föräldrar. Det var verkligen jättestort där, så pass att vi gick vilse när vi skulle därifrån, hehe. Hamnade på en camping som vi inte kom ut ifrån, men det löste sig till slut – ungefär 30 minuter senare!

Vi fick till råga på allt problem med en kassörska som inte förstod varken svenska eller engelska – och så vi svenska bananer, som absolut inte förstod hennes danska. Problematiken uppstod för att Emma betalade med svenska pengar och kassörskan tog för mycket betalt och ringde diverse chefer och så vidare då hon inte hade en aning om hur hon skulle dra tillbaka betalningen. Emma sa att kassörskan kunde få pengarna, men kassörskan ville göra rätt för sig – och då är det inte mer rätt än att vi står kvar där, hon kanske skulle få värsta ångesten annars (vad vet jag?).

Det tog allt sin lilla tid och det var några som blev sura på oss för detta och gav oss arga blickar med tomma ord :-( Inte personalen, men några andra mammor. Detta som hände oss, kunde likväl ha hänt någon av dem och inte fan hade jag suttit och blängt för detta, utan snarare tagit reda på varför de blev sena – för en orsak finns det ju oftast alltid.

– Vi är här för att ha barnsligt skoj, inte för att leka sandlådenivå med skitsnack bakom ryggen!

Nåväl, strunt i tråkigheterna nu, för i det här blogginlägget tänker jag dela med mig av tre videoklipp från olika åkattraktioner som vi åkte. Jag måste få lov att säga att Zacharias var hur modig som helst och aldrig ett dugg rädd. Knasigt, men kul!

Mer text kommer med alla bilder jag ska lägga upp i nästkommande inlägg. Och i inlägget efter det får ni se bilder på hajar!

Nu till filmerna:

En reaktion på ”Tre videoklipp från Danmark och Djurs Sommerland :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *