I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Nu köööööör vi mot Danmark – bilder på vad vi ska styra upp med Bloggbussen 2012

Hej alla fina! Än en gång måste jag tacka er för att ni hjälpte mig att vinna. Bröder, kusiner, läsare, släktingar, vänner, kompisars kompisar, okända – TACK!

Ni skulle bara veta hur mycket min son uppskattar detta. Han är så förväntansfull. Hela bussresan till Göteborg igår, frågade han om vi fortfarande var i Sverige :-) Han är så medveten om att vi ska åka utomlands. Mammas fina kille :-)

Allt har varit så bra hittills och nu är det bara att tuta och köra – för kul ska vi ha! Tänk vad egentid med ett barn kan göra?! Jag känner mig redan som en ny människa, trots att det knappt gått ett dygn sen vi åkte hemifrån :-) Jag tror det har mycket med att göra att jag ser hur glad och spänd min son är över resan.

Tusen tack till er alla som hjälpte oss att vinna den här kuliga resan. Kärlek till er ♥

Vår allra första utflykt i Danmark kommer att ske på Ree Park, där vi kommer att åka en safaritur!

I ett par månader nu, har jag sett reklam för Djurs Sommerland på kanal Cartoon Network – och Zacharias har verkligen velat åka dit. Detta blir en av alla utflykter vi kommer att göra i Danmark 😀

Hotell Helna marina i Grenaa som vi kommer att bo på. Kikade in på deras hemsida och det ser verkligen lovande ut :-)

Detta kommer vi att bland att få se på Kattegattcentret. Visst är det en haj eller behöver jag bättre glasögon? 😉

Kära gamla Nicke Nyfiken som vi kommer att resa med på båtturen med Stena Line.

En av dagarna kommer vi att besöka Randers Regnskog :-)

Vår sista dag i Danmark, spenderas på The Reef, där vi ska ha skattjakt!

En reaktion på ”Nu köööööör vi mot Danmark – bilder på vad vi ska styra upp med Bloggbussen 2012

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *