I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Båtresan till Danmark – fullspäckat inlägg med bilder

Tjohej allesammans! Nu är vi äntligen i Danmark, eller ja, vi har varit här sedan 13-tiden faktiskt, men haft så fullt upp att ingen av oss har hunnit blogga om resan än – förrän nu! Båtresan med Stena Line var alldeles underbar. Vi var uppe hos kaptenen, hade fiskdamm och lite allt möjligt. All frukost och lunch var ju hur gott som helst!

Jisses så mycket det blåste uppe på däck, men vi hängde ändå där i säkerligen en halvtimme, för det var så himla skönt. Vi tog massor av bilder och barnen blev helt förtjusta.

Min kompis Emma fotograferar sin dotter Alexandra :-)

Som tidigare nämnt, så tog vi massor av bilder i den härliga blåsten :-)

Detta är min favoritbild på mig själv från däck. Det var riktigt mäktigt alltså.

Fina Alexandra ville så gärna posera även hon :-)

Zacharias med sina polare som han kallade dem :-) Barnen lekte fantastiskt bra hela denna söndag.

Här är vi uppe på bryggan och hälsar på kaptenen.

Zacharias intog såklart kaptenens stol med bravur 😉

Och så styrde han skeppet såklart!

Zacharias ville verkligen inte lämna styrandet, hihi :-)

Stena Line representerar Nicke Nyfiken. Honom såg vi live på håll, men hann tyvärr aldrig att hälsa på honom. Det går vi göra på vägen hem istället.

Alla barnen fick fiska fiskedamm. Zacharias kammade hem en vattenpistol :-)

2 thoughts on “Båtresan till Danmark – fullspäckat inlägg med bilder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *