I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Nu är vi på G till Göteborg!

Jag och Zacharias sitter på bussen mot Göteborg sedan drygt en timme tillbaka. Vi reser med bussbolaget Bus4You. Det är riktigt bekvämt och Zacharias leker med sin iPad. Just nu spelar han Angry Birds, hahahahaha…

Jag har beställt min resa via detta företag som har eluttag invid varje säte på bussen, internetåtkomst under resan, skinnsäten och dylikt – hur toppen är inte det för en person som mig, som är i behov av att arbeta på datorn jämt och ständigt?!

Vet ni vad jag har fixat också? Jag har ordnat så att alla mina läsare får rabatt på beställningar av resa via Bus4you – bra va?! Under själva beställningen, så anger ni ”emmalous” som värvningskod när ni registrerar ett MW-konto hos Bus4you (längst upp till höger på hemsidan, busenkelt) och får då 50 kronor som startkapital.

8 reaktioner på ”Nu är vi på G till Göteborg!

  1. Har åkt med den busslagen antal gånger,håller med om riktigt bekväma stolar och bra ben uttryme.riktigt lyxigt och om du skulle åka mellan Gbg-Sthl så kolla efter tåg bolagen blåtågen,riktigt fina gamla dax kupe i lyx och kostar inte mycket mer än vanligt buss.internet med el uttag finns i alla vagnar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *