I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Fint mottagande på Hotell Scandic i Mölndal

När vi checkade in tidigare i eftermiddags på Scandic Hotell i Mölndal, så möttes vi av detta fruktfat uppe på vårt fina hotellrum. Stort och rymligt med TV och lyxigt badkar. Zacharias stormtrivs! Det är härligt att ha lite egentid med mitt lilla bustroll :-) Vi har mumsat i oss det mesta av frukten faktiskt, men sparar lite till imorgon bitti då vi ska upp tidigt och det blir sen frukost :-)

En reaktion på ”Fint mottagande på Hotell Scandic i Mölndal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *