I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Dessa FEM personer vinner en varsin uppsättning av Apotekets Cura-produkter!

Under bussresans gång, passar jag på att utse vinnarna i denna fina tävling. Det var jättesvårt att välja vinnare, då ni var så många som deltog samt att alla hade så bra motiveringar… Vinnarna får mejla sina adresser till min mejl som ni hittar här. Fler tävlingar kommer i nästkommande vecka. Missa inte denna feta tävling när du ändå är härinne.

Ingrid:

Under sommaren ska både jag och M jobba, men lillan är för liten för dagis så det kommer bli många dagar för lillan ute på landet i sommar. Då vore det perfekt med ett sånt här fint kit att skicka med ut till mormor och morfar

Veronica:

Våra Barn, Elvira & Elvin 4& 1 år är riktiga badkarsbadande barn! De badar länge och ofta. Vilket de gärna får:) Men Elvin är allergisk, och huden tål inte att bli utsatt för olika kemilkalier det ofta är i badprodukter. Dessa från Apoteket låter underbara och namnet är så vackert! Låtmig vinna så kommer barnen få många härliga syunder i badkaret framöver!

Pernilla:

Klart jag vill va med i utlottningen. Jag har en liten kille med känslig hud så detta kit vore Toppen, i detta instämmer säkert Kroppen!
Nu håller mamman tummarna Så!!! hon hoppas detta kit med lite tur till sin kille Få!

Johanna:

Jag har två barn med allergi och eksem, och det här vore en perfekt produkt till dem gissar jag! Nu när det är soligt och det blir mycket bad och utelek blir det också mycket duschar som torkar ut deras hud extra mycket, så om vi kunde få prova de här produkterna skulle vi kanske hitta en ny favorit att använda!

Stina:

Vill gärna vinna detta då vår yngsta dotter har problem med atopiska eksem (får eksem av kyla, värme, vatten – det mesta. Hon får bara bada/duscha en gång i veckan på grund av detta och vi beöver alltid använda milda, milda produkter på henne (gärna olja) och sen smörja, smörja, smörja.

2 reaktioner på ”Dessa FEM personer vinner en varsin uppsättning av Apotekets Cura-produkter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *