I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Så gott som klar med all packning inför resan :-) (bilder)

Det mesta är faktiskt packat inför resan med Bloggbussen 2012 :-) Som ni ser på listorna nedan, så är det överstrukna packat och klart. Det som är kvar att packa ned i väskan är dator, kamera, iPad och dess tillbehör till detta samt paraplyer. Detta packar jag ned imorgon kväll. I övrigt så är resterande sådant som vi kommer att ha på oss när vi beger oss hemifrån.

Det känns så skönt att det mesta blev färdigt igår kväll. Det blir liksom ingen stress på lördagsmorgonen då, vilket är oerhört underlättande. :-)

För den som undrar vad det är för resa jag och min äldsta son ska åka på, kika gärna in på det här blogginlägget, där det dessutom finns en video upplagd.

Packlista Zacharias:

 • Ryggsäcken
 • Badkläder
 • Badlakan
 • 4 byxor
 • 4 tröjor
 • 4 kallingar
 • 4 par strumpor
 • Regnställ
 • Regnstövlar
 • 1 tjockare tröja
 • Vattenflaska
 • Scarf
 • Hygienartiklar såsom tandborste etc
 • Hörlurar till iPad
 • Paraply
 • iPad + skydd och laddare
 • Solglasögon
 • Gympaskor
 • Jacka
Packlista Emma-Lou:
 • 4 byxor
 • 4 linnen
 • 4 trosor
 • 4 par strumpor
 • 1 klänning
 • 1 kavaj
 • Sommarskor
 • Regnstövlar
 • Smink och produkter
 • Tandborste och tandkräm och andra hyrgienartiklar ex. deodorant
 • Hårborste
 • Shampoo och balsam
 • Bikini
 • Badlakan
 • Vattenflaska
 • Regnställ
 • Hörlurar till dator
 • Paraply
 • Kamera med alla tillbehör, väska, laddare etc.
 • Dator med laddare
 • Mobiltelefon och laddare
 • Solglasögon
 • 1 jacka
 • Gympaskor

Den här tjusiga ryggsäcken (och badlakan som ej syns på bild) med Nicke Nyfiken fick sonen av Stena Line :-)

6 reaktioner på ”Så gott som klar med all packning inför resan :-) (bilder)

 1. Jäklar vad jag känner mig ostrukturerad nu! Jag har inte packat en pryl. Måste nog ta och sätta fart tror jag :)

  Ses på söndag!

  1. Haha, nej, känn inte så :-) Det är bara det att jag har så fullt upp annars (och två röjers till ungar) och vill hellre slippa stressen dagen innan eller samma morgon. Kom just på att jag ska ha med hörlurar till själva bussresan mot Göteborg. :-) Ses på söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *