I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Hur får man barnet blöjfri?

Mammas prins slocknade på soffan igår kväll – utan blöja! Han har tagit steget alldeles själv att bära kallingar istället för blöja. Som ni ser så har han ingen blöja!

– Wohooo! Vi föräldrar tjuter av lycka!

Just nu ligger han i sängen och sussar sött, men snart skall han väckas och då ska vi se om han har kissat något under natten. Jag har plastad frotté (kisskydd) i hans säng, så…det ska bli riktigt spännande!

– Ja, sånt här är faktiskt spännande för oss föräldrar, haha 😉

Jag ska fanimig lyckas få honom blöjfri innan tre års ålder – knappt två månader kvar!

– Kan nämna lite hastigt att mina barn från födseln aldrig har kissat eller gjort nummer två då de sover eller sitter ned. Så det här måste bara gå vägen!

Heja Joshua!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *