I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Zacharias fick paket på posten idag!!!

När vi kom hem idag, vankades det post här hemma – till äldsta grabben såklart! Det var en ryggsäck och badhandduk från Stena Line. Snacka om att lillebror blev avundsjuk, han som är helt inne på apor sedan en tid tillbaka 😉 Får köpa med mig liknande hem när vi far iväg med Bloggbussen till helgen!

Zacharias blev hur som helst jätteglad över presenterna, så de tar vi med oss till helgen när vi far iväg utomlands!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *