I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Tack för alla era fina kommentarer <3

Gällande förra blogginlägget så var ni flera som svarade och jag kommer att åka till mamma med hela familjen, fast inte idag, utan när hon orkar. Måste kolla av att det är okej med henne och att har krafter nog med mina två små busungar.

Tack alla era fina kommentarer i det inlägget och även i mina andra blogginlägg.

Kram till er, ni är så fina

9 reaktioner på ”Tack för alla era fina kommentarer <3

  1. Har inte kikat in här innan. Men ville tacka för alla fina kommentarer du skriver till mig. Det uppmuntrar 🙂 Jag hoppas att ditt planerade besök går bra!! Och tack för alla mat tips du skriver. Vi är totalt borta när de kommer till att komma på recept. Här fanns det massor som jag ska visa min gubbe här hemma 🙂 Kram!

    1. Svar: Men åh, tack så himla mycket! 😀 Kul att du gillar mina matrecept, jag har flera hundratals sådana publicerade här, bara att checka kategorierna till höger så ser du dem! Du får gärna återkoppla vad du gillade hos maten när du tillagat den! Kram.

  2. Hej

    Kul att du kikade in=)
    Jag har 4 barn på 12, 8, 5 och 1 år=)) Full rulle;-)

    SJälv då?

    trevlig helg=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *