I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

En helt annan typ av blogg som presenteras idag, nämligen Mondoblogs egna FOTOBLOGG!

Göran Elmertoft

Dagens blogg tillägnar jag Göran som står bakom bloggen elmertoftfoto. Göran är fotograf och har dessutom en egen fotofirma!

Vad jag gillar med Görans blogg, är att han är både personlig och professionell i sin blogg, där han ger seriösa fototips samtidigt som han kan slänga in blogginlägg där han är personlig med sina barn och allmänna äventyr han har för sig. 🙂

Citat från Göran:

Ger gärna fototips och hjälper mina läsare när frågor dyker upp. Tveka inte att kontakta mig om du har frågor rörande fotografering.

– Vad bra, inte sant?! Jag har själv fått både ros och ris från Göran him self, där han på ett sjysst och konstruktivt sätt förklarade vad som var bra och mindre bra med mina bilder!

Fototips från Fotobloggen:

Bestäm dig för vad du vill framhäva i bilden: himlen eller marken. Om det är en otroligt vacker himmel, lägger då horisonten i den nedre tredjedelen av bilden. Då lägger du tonvikten på himlen. Om däremot marken ser intressant ut lägger du istället horisonten i den övre tredjedelen på bilden, då lägger du tonvikten på marken. Denna teknik ger dina bilder mer djup och gör dem intressantare.

– Vill du läsa hela tipset? Klicka här!

Vill du också få din blogg länkad? Skriv då en kommentar i detta blogginlägg och berätta varför, så kanske du blir länkad redan imorgon?!

En reaktion på ”En helt annan typ av blogg som presenteras idag, nämligen Mondoblogs egna FOTOBLOGG!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *