I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Junibacken 31 maj 2012 tillsammans med ViFöräldrar, Önskefoto med flera (omslagsfoto)

Idag befann vi oss på Junibacken som ligger beläget på Djurgården. Jag och sönerna shakade loss och hade hur kul som helst. Först åkte vi Sagotåget genom Astrid Lindgrens Värld där yngsta sonen blev smått rädd då det blev mörkt och lite läskigt, medan äldsta grabben gillade det skarpt!

Vi lekte och stojade runt på mysiga Junibacken. Vi åt en riktig brakfrukost med en supergod fralla med många goda och fräscha pålägg, för att sedan lystna till ViFöräldrars panel som presenterade årets omslagsvinnare, vem blev en riktigt söt liten tjej :-) De lottade dessutom ut en riktigt snygg cykelsits (barnstol) som jag verkligen ville vinna, en sittvagn samt en bilbarnstol. Riktigt fina priser, men inte vann jag något av dessa – fast 10 minuter senare får jag reda på att jag vunnit en resa istället, så jag är glad ändå! 😉

Efter allt detta, fick jag hjälp av Önskefoto att greja en fotobok. ViFöräldrar hade skickat ut per mejl att man skulle ta med sig ett usb-minne (eller skiva) med 24 bilder på, varav jag tog ned 44 foton, hehe. Visste inte hur fotoböckerna var utformade, så jag blandade stående och liggande bilder. Jag fick ta allihopa om jag så önskade, så det blev väl en sisådär 40 foton i en riktigt fin fotobok som kommer på posten inom två veckor. Det enda jag behöver betala är portot, vilket är helt reko för min del, hehe 😉 De foton jag valde ut sent igår kväll, blev inga mindre än resan vi gjorde förra året till Paris! 😀

Nu blev det visst ett långt inlägg här, så jag bjuder på bilder här nedan:

3 reaktioner på ”Junibacken 31 maj 2012 tillsammans med ViFöräldrar, Önskefoto med flera (omslagsfoto)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons