I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Jag och Zacharias vaaann finalistplats med Bloggbussen – tjohoooo!

Blev kontaktad av Bloggbussen under tiden jag befann mig på Junibacken (bilder från det kommer senare ikväll!). Jag vann för min plats på topplistan samt för att jag enligt Bloggportalen hade en väldigt fin motivering :-)

– Så tack så mycket till alla er fina läsare, bekanta, vänner och släkt som har kämpat så för att jag och min son Zacharias fick komma med på den härliga resan med Bloggbussen ned till Danmark!

Det ska bli så kul att träffa Emis och hennes Lexis, det var länge sen vi sågs allesammans, i synnerhet Lexis ♥

Såhär löd min motivering som jag skrev från mobilen när jag registrerade oss i tävlingen:

Jag vill åka med min son Zacharias för att uppleva lekfullt lyxig egentid tillsammans med andra föräldrar och deras barn – i ett annat land! Barnsligt Skoj för mig och min familj är lika med att släppa loss med nya ögon med ett fritt tänk där fantasin gör allt möjligt. Om himlen är grön och gräset är rött – ja, då är himlen grön och gräset är rött. Ingenting är omöjligt och det viktigaste i tänket är att ha kul på ett avslappnat och samtidigt spralligt sätt.

 Fick en fin kommentar i mejlet:

Pssst. Vi tycker också att det är viktigt att släppa loss fantasin och tänka fritt!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ATth_K3_VYU]Kolla på filmen så får ni se vad vi kommer att få uppleva för skoj! Det är nästan som att jag vill packa redan nuuuu 😀

25 reaktioner på ”Jag och Zacharias vaaann finalistplats med Bloggbussen – tjohoooo!

 1. Detta kommer bli så skoj,Babe!! Speciellt för Zacke och Lexie! Äntligen får dom träffas igen. Var ju ett tag Sen Lexie var med mig upp till Stockholm.
  Hörs ikväll! Puss!

  1. Svar: Heeeej! Jaaa, vi kommer att ha så kul! Zacharias längtar efter er också, det var ett tag sedan vi sågs nu, särskilt Lexis! Hälsa henne att vi kommer nu också!!!

 2. Grattis!! Det är ni värda ! :)
  Jätte roligt och otroligt fin text av dig i motiveringen !

  Håller med!

  Och du sötnos .. Som verkar vara en klok person :) Kolla gärna in mitt senaste inlägg. Hade velat veta vad du tycker ..

  Om tid & ork finns från dig såklart . <3

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons