I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

God morgon – och önska mig lycka till! + glöm inte tävlingarna (ena avslutas idag)!

Hallå där och god morgon! Här är vi uppe tidigt och strax ska jag väcka barnen eftersom vi ska till Junibacken tidigt denna morgon. Det är ett pressevent med några olika företag där vi kommer att bli bjudna på frukost och massor av annat skoj :-)

Jag kom ju hem sent igår kväll och tydligen hade barnen också somnat sent, så det kommer att bli lite problem att få upp dem nu, men jag ska göra smoothie så att de vaknar. Smoothie är verkligen en hit här hemma, så det kommer garanterat att fungera.

När vi kommer hem senare, ska jag köpa hem massor av frukt och inta Philips nya juicemaskin! Det kommer att bli riktigt spännande. Jag kommer även att göra mina egna varianter av grönsaksjuicer och allt möjligt, så det kommer att bli riktigt skoj! Ni kan garanterat förvänta er en stor recension samt flera mindre sådana med innehåll av mina alldeles egna recept! 😀

Inlägg är tidsinställda och kommer att publiceras under dagens gång precis som i vanlig ordning.

Ha en skön torsdag, så hörs vi senare!

Vinn skonsamma produkter som INTE innehåller parfym, parabener eller färgämnen:
http://www.mondoblog.se/emmalous/2012/05/25/tavling-5-st-vinner-varsitt-set-cura-apotekets-hudvard-for-de-minsta/

Vinn smart barnpryl:
http://www.mondoblog.se/emmalous/2012/05/03/vinn-smart-barnprodukt-fran-le-bibble-3-vinnare-totalt/ 

4 reaktioner på ”God morgon – och önska mig lycka till! + glöm inte tävlingarna (ena avslutas idag)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *