I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

3 reaktioner på ”DEL 2 (av 3): Mors Dag på Tom Tits i Södertälje (många bilder, 24 bilder)

  1. Ser ut som ni haft kul!

    Tänkte dra dit med min lillknodd i sommar…rätt kul ställe för en nyfiken 5åring det där.

    Själva firade vi med att ha ”familjedag” på¨skjutbanan och leka loss ordentligt med pickadollerna i 4 timmar :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *