I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

DEL 1 (av 3): Mors Dag på Tom Tits i Södertälje (många bilder, 25 bilder)

Idag har jag och familjen spenderat hela eftermiddagen på Tom Tits i Södertälje. Vi har haft en väldigt bra söndag á Mors Dag i all ära. Inbjudan fick jag av Tom Tits personligen :-)

Vi tog väldigt många bilder, närmare 100 st såhär nu när jag har rensat bort suddiga sådana. Därför kommer jag att lägga upp tre olika inlägg med bilder, cirka 25 bilder per inlägg :-)

Bilderna är ej redigerade, så ta dem för hur de är 😉

4 reaktioner på ”DEL 1 (av 3): Mors Dag på Tom Tits i Södertälje (många bilder, 25 bilder)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *