I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

PYSSEL: Tips inslagning av present till käraste eller bästa vännen – flera bilder! + flera länktips till annat pyssel! (kärlekstips, presentinslagning)

Här kommer ett enkelt och personligt pysseltips som man kan överraska sin älskade med eller varför inte mamma, syster eller kusinen?! Detta är bara enkelt utfört och inget speciellt så, men ett litet tips som mottagaren av paketet definitivt kommer att uppskatta! Har du några bra idéer, skriv gärna ned dem här i en kommentar – och berätta gärna vad du tycker om mitt tips ♥

Material:

  • Presentpapper – slå in paketet med
  • Tejp – tejpa ihop presentpappret
  • Presentsnöre – knyta om paketet
  • Blyertspenna – rita figurer på papper
  • Färgat papper – rita figurer, exempelvis hjärtan
  • Sax – klippa tejp, figurer (hjärtan) och krulla presentsnöret
  • Glitterlim – pimpa till figurerna
  • Tuschpenna – skriv någon fin hälsning på valfritt språk

Alla mina pysseltips finns HÄR!

Kategorier inom pysseltips:

– Alla bilder i vissa inlägg har inte blivit så bra efter överföringen från Myshowroom, men de duger i alla fall :-) Jag har alla bilder sparade på datorn, så ska flytta om och lägga in nya i inläggen – bara så att ni vet :-)

9 reaktioner på ”PYSSEL: Tips inslagning av present till käraste eller bästa vännen – flera bilder! + flera länktips till annat pyssel! (kärlekstips, presentinslagning)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons