I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Snart bär det av till Stockholm

Buhu, vill vara kvar här i Huskvarna (Jönköping) längre än bara över helgen. Jag har det så trevligt tillsammans med brorsan och hans familj. Men jag måste hem. Och jag saknar barnen också förstås. Hur är det man säger; borta bra, men hemma bäst. Så är det ju. Fast det här är ju lite mitt hem också. På ett sätt, men ändå inte.

Snart är det dags att gå ut för att kratta igen, får ta parti för parti liksom (bror min har en dra-upp-mossan-klippare, så det måste krattas). Sedan blir det tidig middag och därefter hemgång med Bus4You.

Jag bloggar givetvis och uppdaterar under bussfärden hem.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *