I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Myser med Maggie

Jag och Maggie har nu rotat igenom gårdagens goodibags och valt ut det vi ville ha samt gett bort en hel del till mina brorsbarn och svägerska. Brorsan fick dessvärre ingen goodiebag igår eftersom han var man – trots att han stod på VIP-listan… Maggie fick även en spydig kommentar om att han som kille inte skulle vilja ha den tjejiga goodibagen och dess innehåll. Maggie vann dessutom första pris som var handgjorda lyxiga japanska sminkborstar för ett värde av över tusenlappen – men! Priset var försvunnet när Maggie skulle hämta ut det hos arrangörerna och som plåster på såret fick hon en garn-sjal. Maggie blev djupt besviken. Som hon har tjatat hål på mig i öronen om just dessa satans jävla sminkborstar och att hon hoppades på att vinna just detta pris. Och så vinner stumpan, men förlorar lik förbannat ändå på ett sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *