I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Uppdaterar från bussen med fula bilder

Om ganska exakt tjugo minuter, befinner vi oss i Bibelns bälte, Jönköping. Jag minns inte när jag var där sist, men det kan ha varit påsken 2009 eller kanske sommaren 2010? Det var i alla fall ett bra tag sedan. Tanken var att åka redan igår, men brorsan kunde inte. Men nu så. Nu ska jag få träffa de där skitungarna till brorsbarn. Det ska verkligen bli kul.

Förutom riktigt bekväma skinnsäten, är det ju verkligen toppen att kunna ha Internet här på Bus4You. Jag har lyssnat på musik, uppdaterat jobbmejl och kollat på en tv-serie.

Jag bjuder på den här bilden, osminkad och dan som man är – men kom ihåg en sak! Jag somnade 02 och steg upp 06, haha 😉 Jag har inte sovit något alls här på bussen. Maggie, hon vilar.

Om ni registrerar er på Bus4You och anger värvningskoden ”emmalous”, erhåller ni 50 kronor i startkapital. Åk med detta bolag nästa gång. Ni kommer inte att ångra er :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *