I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

På väg mot Jönköping med Bus4You

Nu sitter jag och Maggie på bussen ned mot Jönköping. Vi ska nämligen på en stor bloggfest ikväll. Vi reser med bolaget Bus4You och har det mäkta bekvämt. Sköna skinnsäten, eluttag och internet. Dock glömde jag mina hörlurar i resväskan, så jag kan glömma att kolla på film :-(

Om ni registrerar er på Bus4You och anger värvningskoden ”emmalous”, erhåller ni 50 kronor i startkapital.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *