I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Vad händer på Valborg då?

Hej finaste!

Idag är det Valborg och barnen är lediga från förskolan då denna är stängd i och med klämdagen. Måste vara inomhus ett bra tag, åtminstone fram till klockan 14-15, då jag väntar bud inför eventet som hålls på torsdag. Vet inte exakt när budet kommer, men förhoppningsvis till 14-15-tiden… J måste sova middag också, men just nu är han positivt busig och go.

Senare på eftermiddagen ska jag och barnen till ICA-parken och leka, spela fotboll och ha allmänt kul. Barnen behöver aktiveras då de har väldigt mycket energi och spring i benen :-)

Vad händer ikväll då? Det är ju Valborgsmässoafton då! Jag ska ta med barnen ned till Centrum i Sjödalsparken, där majbrasan skall hållas med följande konsert och uppträdanden samt lotteristånd, sockervadd och dylikt. Det kommer att bli jättekul!

Tidigare bilder från ICA-parken:

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *