I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Utelek tillsammans med barnen i ICA-parken (bilder)


Här kommer några bilder från dagens utelek tillsammans med barnen i ICA-parken, som ligger ett stenkast från vårat hem. Vi busade runt, var uppe i skogen och spelade även fotboll. Bilderna tog jag med mobilen och det var så ljust utomhus, så jag såg inte riktigt vad jag fotade (mobilen blir så mörk), så jag plåtade bara några bilder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *