I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Förstår mig inte på vissa bloggare…

Varför alla dessa sexistiska och utmanande bilder, snack om att ligga med diverse människor (som exempelvis har medverkat i en dokusåpa), lögner om ”konstiga” eller i form av hotande kommentarer bara för att få medlidande och sprida skitsnack, psykiskt störda videoinlägg eller bara allmänt drama och uthänganden. Varför? I synnerhet när det gäller småbarnsföräldrar som gör detta. För vad? 10 fler läsare? En önskan om en stor blogg – för att möjligen slippa jobba på riktigt?

– Seriöst, jag förstår mig verkligen inte på dessa bloggare för fem öre.

Och så detta fenomen att vissa människor ena dagen inte klarar av att andra människor mår bra och tycker att de är bra på en viss sak (för då är man pretto-fetto och tror sig vara överlägsen alla andra) – för att nästa dag säga sig självt vara bra på något (snacka om helomvändning och dubbelmoral)… Eller när man avskyr en människa en dag (den människan är alltbra för hemsk och farlig), för att dagen efter bjuda hem just den personen på fika?

Hur som haver. Jag vet inte riktigt var jag vill komma med just detta inlägg, eftersom jag är riktigt kluven när det gäller dessa bloggande drama-människor. Kanske någon vänlig själ därute kan förklara för mig vad dessa dramatiska lyckosökande personer är för sorts människor?

Detta inlägg är inte riktat mot någon särskild, utan det är helt och hållet allmänt över vad jag stöter på i bloggsfären dagligen.

4 reaktioner på ”Förstår mig inte på vissa bloggare…

  1. Svar: Nej, men det är ju inte så. Jag menar inte en specifik person, utan det är ”grejer” jag har sett runtom flertalet bloggar som jag verkligen förundras över. Vissa är ju personer som jag inte känner alls, utan det kan vara en riktig plojgrej från deras sida bara (man vet ju aldrig). Då skulle det ju bli kränkande för denne om jag stormar in där och kommenterar med undran varför den här personen har störda videobloggar som exempel – när just denna videoblogg kanske bara var ett skämt… Hänger du med? :-)

   Sen att jag inte är bättre själv, är inget jag strävar efter 😉 Alla är olika och bra på olika saker. Det här var bara en undran från min sida. Det kan ju vara som så att jag har missuppfattat det hela… Det är ju inte direkt drama liksom 😀

   Nåt sånt. Typ 😉 Vet ju inte riktigt var jag vill komma med inlägget heller, så…

   Tack för din kommentar!

   1. Aha okej jag fattade det som att det var en speciell person eller nått. För jag själv tycker det är jobbigt när det skrivs/sägs saker om mig till andra och inte personen kommer till mig direkt.. Man vill ju veta vad man gör för fel för att kunna ändras som person eller få sig en tankeställare..=)

    1. Svar: Jaaa, på så sätt är det ju klart bättre att säga det rakt ut direkt till personen om man har någonting man kanske stör sig på eller liknande :-) Det skulle jag också vilja. Jag har sett att vissa personer skrivit om mig på sina bloggar, vilket jag tycker är ganska fegt. Tisslar och tasslar bakom ens rygg – och sen när man konfronterar dem, så törs de inte stå för det, utan skiter i att svara (om det är via nätet man kontaktar) eller vägrar svara/slänger på luren om det är någon man känner…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *