I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Två barnvagnar fattigare…

Jag har haft Camilla över här hemma hos oss, så jag bjöd på lasagne. Camilla var nämligen intresserad av två barnvagnar som jag har, resevagnar närmare bestämt. Hon ville ha båda två, så nu har jag inte längre fyra barnvagnar, utan endast två.

Det känns bra att ha blivit av med resevagnarna nu, samtidigt som jag kommer att sakna dem. De är väldigt praktiska och bekvämliga resevagnar. Ena är en större typ av resevagn med en bricka vid handtaget så att man kan ha två drickor samt annat där. Den har även ett fack baktill på vagnen där man får plats med exempelvis plånbok och mobiltelefon samt nycklar – och så en bra korg undertill som man får plats med mycket i. Den andra vagnen är en liten paraplyvagn av klassisk design. Fungerar bra om man bara ska till affären, är utomlands eller går fram och tillbaka gällande förskolan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *