I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hon sitter alldeles ihopkrupen

I den grå tvådelspyjamasen sitter hon ihopkrupen i den blå kuddsoffan från Mio. En trivsam pyjamas som hon en gång i tiden fick i present utav sin make. Överdelen påminner om en gravidtröja, åtsittande upptill så att bysten framhävs och som sedan dinglar nedåt och blir pösig runt magen. De alldeles för stora pyjamasbyxorna är ljusgråa med svarta små prickar. Vetekudden värmer hennes ömmande svank alltmedan hon myser under den blåa och noppiga fleecefelten. Det hörs inga barnfötter som trummar längs golven, utan det är alldeles tyst omkring henne. Tyst som i natten. Till och med mobilen är inställd på ljudlös för att hon inte vill bli störd. Det enda ljud som hörs löst titt som tätt, är när hon vänder blad i boken hon läser.

4 reaktioner på ”Hon sitter alldeles ihopkrupen

  1. Låter väldigt mysigt.

    Nej, har inte fått tag i någon att prata med, men min mamma finns alltid så har pratat lite med henne och hon ska försöka hjälpa mig att få någon att prata med! Jo, man behöver nog känna saknad ibland, men just nu är det lite extra jobbigt.. blir lite för ensamt och tomt här hemma. Men inte så många dagar kvar nu :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *