I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Gårdagens shopping på julmarknaden

Igår var vi hela familjen iväg till julmarknaden i Gamla stan. I detta inlägg kommer jag att visa upp vad vi köpte med oss hem!

CSC_0078

Knäckebröd från Härjedalen. Vitt och tunt till ytan men med ett bra innehåll.

CSC_0081

En ljus glögg utan alkohol.

CSC_0083

Vitlökssalami på korv.

CSC_0089

Kolla bildspelet på paketet – så klockren uppfinning! Om ni vill läsa bildtexterna på paketet, (höger)klicka då upp bilden i en ny flik för att se den i större format.

rivjärn

Jag köpte även ett litet rivjärn, något större än en tändsticksask. 20:-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *