I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Tjena! Kom precis hem från att ha varit iväg på en hel del med familjen!

Idag har vi varit på julmarknaden i Gamla stan och så har vi ätit på Vapianos, lekt i Björns Trädgård samt hookat upp med en gammal granne. Håller precis i skrivande stund på att föra över bilderna från kameran – för inte trodde ni väl att jag glömde ta med den, höhö 😉

Bilder kommer snart, nu skall Z nattas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *