Idag lagar jag mat tillsammans med danska kändiskocken Claus Meyer.
Rummet där vi först har konferens om matnyttig info på danska! Mer om detta (och fler bilder) kommer i ett annat blogginlägg.
Fläsk, fläsk, fläsk – här gillar vi gris minsann!
Närvarande delas in i grupper och tjejerna jag hamnar med är inga mindre än Emmy och Jenny.
Jag, Jenny och Emmy en del på vägen med våra fläskstekssandwich.
Konferensrummet blev plötsligt en mysigt uppdukad matsal.
Emmy och jag avnjuter (läs: posar inför) maten.
Helstekt fläskfilé glaserad i plommongastrik. Serveras tillsammans med korgrynsrisotto, brysselkål och vattenkrasse.
Fläskstekssandwich á la Emma-Lou, Emmy och Jenny.
Skeppslapskojs på torkad griskind. Serveras med krispigt rågbröd, grönkålssalsa och rödbetstartar.
Grönkålssalsa som tillbehör.
Rödbetsstartar med bland annat innehåll av lök och syrliga äpplen.
Som dryck serverades bland annat kallpressad æpplemost.
Alla ”matlagningselever” får en varsin goodiebag med sig hem.
Innehållet i goodiebagen.
mums Fläsk LOVE IT! puss kram
Vad kul med en matlagningskurs 🙂
sv: tack 🙂
Okey vad tråkigt, jag har bara upplevt trevliga personer som verkar väldigt glada över att sälja tidningen
Gomorron tingeling tjej
Gud vad roligt, du är så gullig
Så mycket god mat
kram
Tack själv! Var himla trevligt 🙂 Vilka härliga bilder du fick till! Om du har lite tid över så får du gärna maila några till mig 🙂 Kram
vad skoj det såg ut! och gott!!!
Ja verkligen fina bilder=) Maila gärna några till mig med! kram!
Massor av fina bilder! och vad fin du var i flätor E-L*gillar*