I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Matlagningsskola med danska kändiskocken Claus Meyer

0

Idag lagar jag mat tillsammans med danska kändiskocken Claus Meyer.

1

Rummet där vi först har konferens om matnyttig info på danska! Mer om detta (och fler bilder) kommer i ett annat blogginlägg.

CSC_0008

Fläsk, fläsk, fläsk – här gillar vi gris minsann!

3

2

Närvarande delas in i grupper och tjejerna jag hamnar med är inga mindre än Emmy och Jenny.

5

4

6

Jag, Jenny och Emmy en del på vägen med våra fläskstekssandwich.

7

Konferensrummet blev plötsligt en mysigt uppdukad matsal.

8

9

Emmy och jag avnjuter (läs: posar inför) maten.

10

Helstekt fläskfilé glaserad i plommongastrik. Serveras tillsammans med korgrynsrisotto, brysselkål och vattenkrasse.

11

Fläskstekssandwich á la Emma-Lou, Emmy och Jenny.

14

Skeppslapskojs på torkad griskind. Serveras med krispigt rågbröd, grönkålssalsa och rödbetstartar.

12

Grönkålssalsa som tillbehör.

13

Rödbetsstartar med bland annat innehåll av lök och syrliga äpplen.

15

Som dryck serverades bland annat kallpressad æpplemost.

17

Alla ”matlagningselever” får en varsin goodiebag med sig hem.

18

Innehållet i goodiebagen.

7 reaktioner på ”Matlagningsskola med danska kändiskocken Claus Meyer

  1. Vad kul med en matlagningskurs :)

    sv: tack :)

    Okey vad tråkigt, jag har bara upplevt trevliga personer som verkar väldigt glada över att sälja tidningen

  2. Tack själv! Var himla trevligt :) Vilka härliga bilder du fick till! Om du har lite tid över så får du gärna maila några till mig :) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons