I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Vinnarna av goodiebag fylld av Svanenmärkta skönhetsprodukter

goodiebag

Hej tjejer och killar!

Det var enormt svårt att välja två värdiga vinnare, med tanke på hur otroligt många bra motiveringar som inkom. Grattis till de två vinnare, vars bidrag lyder längre ned i blogginlägget. Mejla mig er adress så att jag kan sända er vinsterna så snart som möjligt. Kram.

Novalie:

Hej !
Det är svårt att motivera varför just jag skulle förtjäna det mer än någon annan alla har ju haft sina duster och troligtvis förtjänar dom nått som skulle lysa upp deras tillvaro lite..
Men jag får ge det ett försök 😉

Mitt år började minst sagt inte bra min sambo lämnade mej för en annan efter 5 år så det var bara att börja om igen ..
Jag blev iallafall riktigt dåligt , jag tappade aptiten helt min medicin började krångla och min hy blev helt förstörd så nu har jag kämpat med att få den och mitt liv i balans igen inte det lättaste jag har testat alla möjliga produkter dyra behandlingar osv och det är inte lätt då jag är arbetslös och har dålig ekonomi känns ju inte riktigt som man kan prioritera sin hy då .
Däremot har jag inte testat rosenserien men tanke på att jag har inte råd längre med att testa olika produkter =(
Vet inte riktigt om detta funkar som en motivering men jag gav det ett försök i allafall =)
Tack för en underbar blogg följer dej via blogglovin 😉
Ha en super bra helg / Novalie

Linda:

Hej Emma-Lou, vilken fin tävling du har i din blogg! Jag hittade din blogg för inte så länge sedan, tror det var i samband med en kommentar du skrivit i Paows blogg. Du skrev om produkter och ingredienser, att man ska vara varsam med vad för produkter man bör använda och på så sätt blev jag också intresserad att titta in hos dig.

Jag är verkligen intresserad av att testa Rosenseriens produkter, lite utefter vad du har skrivit produkterna, men även för att de verkar vara väldigt bra efter vad jag har läst på andra sidor! Om jag får den här goodiebagen, kommer jag att splitta hälften av produkterna till min syster och min mor. Dels för att jag är fattig student och fortfarande under gymnasietiden betalar hemma eftersom min mamma, som för övrigt är ensamstående, inte har tillräckligt med pengar. Jag försöker absolut inte låta som ett offer, utan är väl medveten om att min mamma på ett sett har satt sig i den här sitsen själv, även om det inte var menat att bli såhär.

Jag har med andra ord inte råd med såhär fina produkter, och det har inte heller min mamma och min syster. Därför skulle denna goodiebag vara en god gåva till mig själv och min familj. Tanken är att ge syrran och mamma produkterna på julafton.

4 reaktioner på ”Vinnarna av goodiebag fylld av Svanenmärkta skönhetsprodukter

  1. haha okej :p Jag gick in för att svara på din kommentar, såg inte när du hade publicerat inlägget 🙂

    Jag var på vc men de hittade inga fel :/ De sa bara att det kanske berodde på att det är så mörkt nu eller att jag behöver mer järn.. nej, blev inte så mycket klokare av att gå dit 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *