I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Min familj blir testpilot för Småfolk

Hej och grattis!

Du har blivit utvald som Testpilot på Semper Småfolk. Dina förväntningar på produkten är intressanta. Det kan gälla utseende, funktioner eller vad som helst. der testets gång kan du göra flera inlägg som berör olika egenskaper hos produkten, gärna med bild och/eller video (via youtube eller direkt i bloggen). I slutet av testperioden vill vi gärna ha ditt slutomdöme om produkten som helhet.

Visst är det grymt?! :-) I det här hushållet gillar vi kemikaliefria snacks. Tack Smartson.se för möjligheten!

Småfolk är ett matkoncept särskilt utvecklat för barn i förskoleåldern. Goda och näringsriktiga produkter som samtidigt ska vara roliga att äta. Samtliga produkter är märkta med produktlöftet No Junk vilket innebär att de inte innehåller några onödiga tillsatser som som t ex aromer, konserveringsmedel, emulgeringsmedel eller färgämnen. Semper Småfolksprodukter har dessutom inget tillsatt socker utan innehåller bara naturlig fruktjuice. I maj lanserades 11 mellanmålsprodukter under varumärket Småfolk – samtliga mellanmålsprodukter är ekologiska. Läs mer om produkterna på www.smafolk.com.

4 thoughts on “Min familj blir testpilot för Småfolk

 1. Oj herregud!
  Rullstol har jag sluppit, tack och lov. Förlossningen låtsas jag inte om än så länge.. 😉 Hoppas mer att när jag vaknar så ligger hon där bredvid mig och allt är fint utan att jag behövt ömka mig för mycket 😉 Drömma går ju.
  Är bra kass på att rekommendera vad ni kan äta men gå in på http://www.recept.nu annars, såg på halv åtta hos mig härom dagen och de lagade ngt som såg riktigt gott ut! Till förrätt alltså, tror det var ngt med lax, äpple och curry…verkar helt galet men var tydligen gott!
  Hade ni ätit dessert så hade jag kunnat varit mer behjälplig :)

  ja, gratis är ju supergott!
  Synd att Smartson inte finns i Norge, hade varit guld att prova nu när vi får hem killarna nästa vecka!

 2. Vad roligt! :)

  Usch ja. Idag har det inte varit alltför roligt faktiskt. Jag har varit sååå trött och såå gnällig haha. Nej, men la mig en stund förut och vilade en timma så efter det blev det bättre :) Men visst är det jobbigt och jag hatar att gå runt att vara en ”surkärring” men samtidigt orkar man ju inte hur mycket som helst om man inte får sova ut ordentligt.

  Skönt att det inte var mer med magen, men bättre att vara på den säkra sidan som sagt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *