I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Bilder från minneslunden

DSC_0009

DSC_0011

DSC_0013

DSC_0021

Ikväll var jag med föräldrarna till minneslunden på St Botvids kyrkogård. Sista bilden föreställer ljusen min mamma tände för några närstående som har gått bort. Hon hade även köpt ljung och satt ovanför ljusen, men tyvärr syns dessa ej bra på bild. Men det var en trevlig stund och som ni ser på ovan bilder, var det väldigt många ljus som hade tänts denna fredag – och det är trots allt imorgon det är Alla helgons afton. ♥

One thought on “Bilder från minneslunden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *