I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Vill du och din familj bli testpilot för Småfolk från Semper?

 

Småfolk är ett matkoncept särskilt utvecklat för barn i förskoleåldern. Goda och näringsriktiga produkter som samtidigt ska vara roliga att äta. Samtliga produkter är märkta med produktlöftet No Junk vilket innebär att de inte innehåller några onödiga tillsatser som som t ex aromer, konserveringsmedel, emulgeringsmedel eller färgämnen. Semper Småfolksprodukter har dessutom inget tillsatt socker utan innehåller bara naturlig fruktjuice. I maj lanserades 11 mellanmålsprodukter under varumärket Småfolk – samtliga mellanmålsprodukter är ekologiska. Läs mer om produkterna på www.smafolk.com.

Vill du bli en av 1000 testpiloter för Småfolk? Klicka här!

2 thoughts on “Vill du och din familj bli testpilot för Småfolk från Semper?

 1. Gud vad spännande detta är
  Du pausar i vikandet

  Jag sätter en lapp för dina ögon, tar din hand, så sätter du dig på en stol
  Vad ser vi där, en stor kopp kaffe och en bakelse

  Den var bra den

  kram

 2. det är ju de där smartson som jag skrev om till dig ang kaffe maskinen..de som brukar ge folk olika saker o prova=)

  ditt tal du höll på begravningen är vackert! jag minns det från metro! det är tragiskt när människor går bort alldelles för tidigt! tänker på dig idag och förstår att saknade är enorm!
  kram på dig söta vän

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *