I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Vill inte gå till förskolan

Z vill minsann inte gå till förskolan, utan vara ledig istället. Men det går ju inte, vi måste ha rutin här hemma och Z måste träffa andra barn. Så fasligt många timmar handlar det ju inte heller om. Fast nu har sonen klätt på sig, så det ordnar sig nog.

Jag ska göra pumpapajen senare, har förberett lite inför den. Hann helt enkelt inte igår med tanke på vilken brakmiddag vi åt.

2 reaktioner på ”Vill inte gå till förskolan

  1. Inte lätt att få med barnen på morgonen kan jag tro=)
    Men det går nog ändå till slut. Bara roligt att de får umgås med andra barn=)
    Lycka till med paj baket idag istället!!

  2. nej man kan inte alltid vara ledig, det måste ju finnas rutiner också 🙂 jag skulle välkomna nån form av sysselsättning, helst ett jobb! då skulle jag inte kunna ligga i sängen hela dagen haha..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *