I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hur J mår efter operationen

Ni är många som har frågat om hur J mår efter operationen, och allt har gått jättebra. Nu är det två veckor sedan pojken opererades och jag känner mer eller mindre att jag kan andas ut. Han röjde ganska omgående efter operationen, fastän han skulle vila och ta det lugnt. Bland annat har J börjat att sätta igång ugnen, han springer efter storebror Z och mår allmänt bra.

Bilder från igår och idag:

CSC_0002

Knasbollen försöker trä på en vante på foten.

CSC_0015

Det är kul att låta i den här.

DSC_0001

På förmiddagen idag, lekte vi en stund och så läste vi ur en första-orden-bok.

CSC_0007

Nu sover dock min lilla skrutt, så jag ska passa på att äta lunch.

6 reaktioner på ”Hur J mår efter operationen

 1. Detta har jag missat! Hoppas att det är bra med honom och er alla! Skönt att operationen gick bra iallafall!
  Hoppas att ni får en fin Tisdag, och kramar till er!

 2. Skönt att allt har gått bra efteråt! Förstår att det är en lättnad!

  usch då, mardrömmar är hemska. och de som är detaljerade och verkliga är de värsta :/

 3. Skönt att han mår bra! Och säga åt ett litet barn att vila är inte det lättaste 😉 Klart de vill springa omkring och leka som vanligt!

  Jättefina bilder på en riktigt söt gosse!

 4. De e ju alltid den förhoppningen man har efter att dom små varit utsatta för något sådant! Jag vet ju även jag hur jag har varit efter att mina töser gått igenom operationer, framför allt lillfisen. De var svårt å sova på nätterna för man ville ha koll att allt var bra å jag försökte stilla lillfisen eftersom hon inte fick hetsa upp sig för mycket. Men eftersom hon mådde så bra så sa läkaren att låt henne hållas……stojar hon så mår hon bra!
  Gött att din lillfis mår som en prins……!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *