I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Lyckad fest igår

God morgon. Vilken lyckad Halloweenfest det blev igår, barn och vuxna hade så skoj. Jag lägger ut bilder senare. Här är man vaken tidigt denna söndag. Och trött. Har varit vaken i typ två timmar… Fast å andra sidan är det nog inte så tidigt egentligen, är det inte idag man ska ställa fram klockan? Det fixar jag senare i så fall.  Eftersom barnen fortfarande sover, ska jag passa på att vila lite i sängen.

Hörs snart!

5 reaktioner på ”Lyckad fest igår

 1. Bak! Du ska ställa bak klockan, vilket betyder att du klev upp ÄNNU tidigare… :-)
  Bra att ni hade en rolig fest.
  Jag sitter med en god kopp kaffe i lugn och ro medan mina barn är på söndagsskola.
  Kram från Värnamo-Marie

  SVAR:
  Hahaha, jag var riktigt trött imorse ser jag… Blir alltid lite fundersam med det här att ställa klockan… Jag ska ta mig en kopp kaffe här nu också (13:30). Det sitter alltid bra med kaffe efter lunch. Mysigt med söndagsskola!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *