I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Z tipsar om kvällsmål (recept)

DSC_0004

DSC_0003

DSC_0005

Godmorgon på er sömntutor, nu är det äntligen fredag! Jag ska berätta lite kort om vad som hände tidigare i veckan, varpå ni får bilder och dialog på det.

Tidigare i veckan skulle pappa S steka ägg och bacon till kvällsmål. Z är vår äldsta son för den som inte vet…

Z: Ska du göra ägg?

Pappa S: Ja? Vill du också ha ett ägg?

Z går fram till kylskåpet och tar fram ett paket med påläggskorv.

Z: Ja, tack. Ska vi göra korv och ägg?

…och så blir det, med inspiration från serien ”Skrotnisse och hans vänner”.

Pappa S plåtar en stolt Z (hallå, syns inte det eller?!) som senare berättar för mor sin att han vill ha detta inlagt på bloggen.

– Och självklart fixar mamsen det här och nu!

3 reaktioner på ”Z tipsar om kvällsmål (recept)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *