I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hemkommen från träningspasset

rosenserien

Nu har jag trampat vatten med ett gäng pensionärer. Det änna härligt att vara igång med kroppen. Dessvärre blev jag något besviken idag, dels för att det inte var min favorittränare, men även för att han nästan bara körde armar och ben. Det gjorde med andra ord inte så stor nytta med mage och framförallt ryggen som jag verkligen behöver träna upp.

Nåväl, jag är i alla fall riktigt fräsch just nu. Tvättade håret ordentligt med proteinshampo och så peelade jag hela kroppen med kroppspeeling. Dessutom smorde jag in mig med fuktkräm och ögongelé. Och så duttade jag på läppcerat med smak av lavendel. Alla produkter kommer ifrån Rosenserien.

3 reaktioner på ”Hemkommen från träningspasset

  1. åh vad härligt det låter! skönt att få pyssla om sig själv lite :)

    TACK för din söta kommentar, vad glad jag blir, och generad haha :) Hoppas du får en fortsatt fin fredag!

  2. hej! är jätteintresserad av rosenserien, men blir lite fundersam då det inte finns nått balsam. har jätte tjockt och trassligt hår och långt är det oxå :p behöver inte du använda balsam?
    är det inte så att schampot ”öppnar” hårstrået och balsamet stänger hårstrået? :)

    SVAR: Det finns andra naturvänliga hårprodukter, balsam och så, som du kan använda. BIO flowers är ett exempel. Prova Rosenseriens produkter, de är väldigt bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *