I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Sonen är numera opererad

20101019154

Här ligger J på uppvaket tillsammans med sin bästa vän Nalle. Alla bilder i detta inlägg är plåtade med mobilen.

noter

När J skulle sövas, fick han titta på ett videoklipp med sången från Lejonkungen.

Operationen tog längre tid än beräknat, men förflöt bra ändå. Sonen vaknade något tidigare på uppvaket men det resulterade endast i en grinig son och var egentligen aldrig något problem. J kunde åka hem redan samma dag och det har fungerat bra. Det var första dygnet J behövde regelbundet med smärtstillande, men därefter har det fungerat som det ska.

Jag har beslutat att inte ge några specifika detaljer om vad det var för typ av ingrepp det handlade om och jag hoppas att ni läsare förstår och respekterar detta. Tack.

20101019159 - Kopia

En stund efter uppvaket får sonen glass och saft utav personalen.

20101019161

Visst ser han stor ut på denna bild?

20101019163

Leka med bil är kul, även om man ligger på sjukhus.

12 thoughts on “Sonen är numera opererad

 1. Åh lilla hjärtat då.. Mår han bra nu? Självklart ska du hålla detaljerna för dej själv! Det tror jag nog att alla förstår! Men skönt att det är över iallafall.

  sv: hihi, jag lär ju vara först ut i den tävlingen 😉

 2. ohh vad skönt att allt gick så bra
  :d

  och så klart förstår vi att du inte vill gå in på detaljer jag tycker redan att du bjuder mycket på det personliga 😀

  kram på er Gina 😀

 3. Hoppas att allt gick bra med pojken…

  Kanske lite olägligt men vet du någon sida (eftersom du verkar ha mkt kolla på saker o ting) där man kan kolla olika uppsättningar bruduppsättningar etc.. tacksam för svar..eller några tips.

 4. Vilken sötnos och det stämmer att han såg stor ut på den där bilden 😉

  Skönt att op är avklarad och att allt gick bra! Klart du inte behöver berätta om detaljer kring detta.. det har ju egentligen ingen annan än ni med att göra och lite privatliv måste man ju få ha :)

 5. Älskade vän, vad glad jag blir av att se att allt är okej med J. Vet ju hur rädd man är som förälder när man ser sina barn sövas och allt som har med OP att göra! Hoppas du mår okej efter detta också!!!
  kramar

 6. Tappre lille killen!
  Kramar i massor till lill-prins från Marie i Värnamo

  SVAR:
  Det har gått jättebra, tack! :-) Han röjde som tusan idag, så han är helt klart på bättringsvägen. Dock får han inte röja, klättra och stoja alltför mycket, så jag är där och pekar ”nej” med fingret.

 7. Hoppas det är bra nu i efterhand =) Hur gammal är han?

  Hoppas i alla fall att allt blir bra nu när operationen är klar!

  SV, kommer nog själv att knåpa ihop en fotobok igen, det var en populär present =) Nej det är inte så mågna inbjudningar, kan vara för att jag inte bloggat så aktivt förrän jag började nyligen, tidigare har jag mest gjort ett inlägg då o då..,kanske blir ändring på det i framtiden, vi får se :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *