I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

UnderBARA BARN mässan söndag 10 oktober 2010

DSC_0004

Idag har vi befunnit oss på UnderBARA BARN mässan i Älvsjö. J tyckte att det var riktigt spännande med alla barn han såg.

DSC_0002

J kände nog att det bästa med hela mässan var majskrokarna jag hade medbringat.

DSC_0006

Shoppade Halloweenartiklar för 330:- *host*

– Ja, jag vet att jag är en temanörd – och jag gillar det!

DSC_0008

Fler produkter jag köpte, bland annat ett skohorn till Z.

DSC_0007

Gratissaker gillas!

CSC_0002

Fler gratisprover från Libero.

DSC_0009

♥ Libero! Precis innan stängning, gick jag till blöjhörnan nere hos Libero för att byta på J. När vi var färdiga kom en ur personalen fram och sa att de var tvugna att bli av med alla lösa blöjor som låg under skötbäddarna – så vi fick ta de storlekar vi är i behov av. Jag och J:s gudmor var de första som hörde detta, så vi roffade åt oss grymt mycket blöjor! Blöjor är dyrt, och de går åt!

5 reaktioner på ”UnderBARA BARN mässan söndag 10 oktober 2010

  1. Haha åhh, majskrokarna verkade riktigt bra! Förstår att du gärna tog med dej blöjor hem, jag hade gjort samma sak ifall vi haft barn 🙂 Såg bilderna från festen också, vad fin du är! Och ditt hår.. To die for! Jag har alltid velat ha lockigt hår 🙂 Ser ut som ni haft en fantastisk helg!

  2. Vad mycket bra saker ni fick på mässan.. haha blöjorna är ju perfekt. Det är verkligen dyrt med blöjor, men nu klarar han sig några dagar i alla fall 😉

  3. Vad kul! Vi var också där i söndags precis innan stängning. Jag passade på att gå till Huggies hörnan då det varit kö där innan och de lastade också på mig det de hade kvar 🙂 Men jag gillar Libero bättre, så dit skulle man ju gått…!

    SVAR:
    Haha, grymt med gratisblöjor. Libero gillar jag bäst, men är som sagt öppen för att prova andra blöjor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *