I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Gårdagens partaj i bilder

6

Alla gäster möttes av en välkomstdrink, nämligen en varsin Mojito.

CSC_0062

Happy birthday to the twins…

2

Födelsedagsbarnen!

7

De tyckte om presenterna, här ovan syns Camilo med min gåva i handen. En ljushållare från SIA.

CSC_0051

Vackra Stephanie skär upp tårtbitar till var och en.

DSC_0008

Haha. Trodde ni verkligen att jag glömde att fota maten? Vi blev bjudna på sydamerikansk mat, främst colombiansk och peruansk sådan.

DSC_0009

DSC_0013

Kan ni tänka er att det är RÅ fisk i denna skål? Det smakade verkligen inte som så, även om det faktiskt var så. Har bett Steph om receptet som ni läsare givetvis ska få ta del av.

DSC_0014

DSC_0015

DSC_0021

1

Jag och sweethie ♥ Svar ja, bilden är redigerad.

3

Oh yes, det blev rödvin till maten. Till maten ja. Jag hann inte dricka upp mitt glas eftersom jag fokuserade på de tre tallrikar med mat som jag hämtade, haha!

4

Mitt hår ser så jäkla snyggt ut på denna bild – utan några som helst produkter i! Men ni anar inte hur jäkla risigt det egentligen var, haha.

CSC_0061

Sötisar.

DSC_0087 - Kopia

Ja. Jag tror verkligen att jag är galet snygg och crazy cool. Eller inte. Det är fortfarande samma vinglas…

5

4 av alla 12 personer som faktiskt var där – och jag försöker att se söt ut, haha!

CSC_0072

Grabben ska visa Helena hur man gör Davidsstjärnan 🙂

DSC_0150

Lampan!

4 reaktioner på ”Gårdagens partaj i bilder

  1. Där fanns ju en himla massa go mat jö! Visst e de kul å få prova på lite annat än de man e van vid från vardagen eller ”vanliga” kalas?! Alltid lika spännande!

  2. Hahah ja,jag känner igen tjejen du sitter med i soffan (hon var på min syrras födelsedag) förresten så var min syrra där med ho sa att hon skulle dit ialla fall gissella(kanske du vet) annars finns det kort på henne hos mig.

    hehehe världen är liten

    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *