I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Nu ska jag iväg och träna!

Det finns en sak jag inte har berättat för er. Det är nämligen så att jag har halkat efter med träningen. Jag har inte kunnat träna på ett par månader på  grund utav vissa anledningar. Det fungerar inte heller att träna kvällstid. Men nu har vi ordnat så att jag kan göra detta på fredagar, så ni kan haja en som är taggad!

Tränar du något och i sådana fall vad?

13 reaktioner på ”Nu ska jag iväg och träna!

 1. Jag har precis börjat träna, till Jillian Michael’s 30 day Shred. Riktigt bra faktiskt! 20 minuters intensiv workout, jag kunde knappt gå igår haha.. Men visst är det skönt att komma igång! Dessutom kan man ju göra den hemma när man kan och hinner :)

  Hihi jaa jag har en viss vana att terrorisera bloggare jag gillar med kommentarer *fniss* Jag hoppas på det iallafall! Får se vad karln säger när han kommer hem hihi..

  Ja det gamla monopol är absolut bäst. Vi spelade det nya, och det var faktiskt lite annorlunda. Gillade inte att de gjort om pengarna heller :(

  Hoppas du får en fantastisk fredag kära du! Kramar om

 2. Jajjemen! Lättgympa i varmvatten med ett gäng ålderspensionärer… Fatta vilken fysik jag har efter snart 7 års sjukskriving! =D

  Ang debatten: Jag kan tycka att det är synd att valmöjligheten inte finns i Sverige och att det fortfarnade anses ‘fult’ att vilja vara hemma.

  Och OM man nu har den möjligheten -DESTO viktigare att sätta ALLT på papper (ekonomiskt), till den hemmavarandes fördel (oavsett det är mannen eller kvinnan som är hemma) samt ha ett rejält privat pensionssparande, samt ett eget sparande, till den hemmavarande. Dessutom så ger ett giftemål det bästa skyddet rent krasst OCH ev änkepension under en övergångstid.
  Så det gäller verkligen att tänka efter före i sverige!

 3. Haha, du ser -man är aldrig ensam här i världen, oavsett vad. Man kanske är ensam i sin grupp -men slipper ju i alla fall pressen med att ha nyrakade ben varje gåbg 😉

 4. Tack! Nu blir jag alldeles generad.. 😛 Tomat, yes! Haha..

  Ja, jag förstod nästan att det var nånting sådant. Det som du gått igenom är ju fruktansvärt krävande för kroppen! Men det är ju bra att du börjar försiktigt. Det spelar ju ingen roll vilka du gympar med, du gör det ju för dej själv :) Det kommer nog bli kanon tror jag! :)

  Vad ska du hitta på resten av dagen då?

 5. härligt!! superbra att du är taggad!! det kommer man långt med! man måste verkligen vara motiverad för att kunna nå bra resultat..annars lägger man nog ned ganska snabbt! iallafall funkar jag så!! men just nu är jag inne i en taggad period!

 6. Ja, jäkla skitväder. Är solen framme kvittar det om det är kallt för det piggar upp. Nu har man ju inte lust m nånting.

  O så svar på din fråga, jag tränar styrka, spinning, pump o så blir det mkt powerwalk. Ja, inte just nu för nu är jag förkyld men annars. :)

 7. Härligt att du kan komma igång igen! Funderade lite på hur det har gått då du inte har skrivit om det i bloggen, men sen har jag glömt bort att fråga :p Minnet bra men kort 😉

  Nepp, ingen fjortismin i dag inte haha.. hm.. ja, du börjar nog bli gammal men det är bara rart ju 😉 hihi

 8. Va gött att di tar dig/får den tiden till egenvård! Kanon tycker jag…..själv håller jag mig till min Zumba Fitness här hemma när jag hinner med å har lust. Än så länge så räcker de för mig.
  Kram på daj!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *