I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Nu ska vi till sjukhuset…

Alldeles strax ska jag och J bege oss mot Astrid Lindgrens barnsjukhus i Solna för att kolla av om det ska bli en framtida operation eller inte. Jag berättar mer senare.

Nu får ni önska J (och oss föräldrar) lycka till inför sjukhusbesöket.

9 thoughts on “Nu ska vi till sjukhuset…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *