I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Det blir en operation

På bilden ovan är J två veckor gammal och är nyligen opererad för magmunnen som då inte var fullt utvecklad. Detta har inget att göra med kommande operation.

Idag var vi på Astrid Lindgrens barnsjukhus för en undersökning av J. Vi blev varskodda om att det handlar om ”två saker”, varav ena måste opereras snarast. Det är en liten, men nödvändig operation. Det är som sagt inget livshotande och J mår inte dåligt utav det. Men om det inte åtgärdas i tid, kan J få bestående men. Jag finner detta jobbigt och orättvist, ”varför just min son?”. Men missförstå mig rätt; jag tycker naturligtvis att det är bra att ”sakerna” åtgärdas.

När, var och hur delger jag er när allt är färdigt. Det enda jag väljer att nämna i dagsläget, är att operationen kommer ske denna höst.

18 reaktioner på ”Det blir en operation

 1. Lilla gubben, då!! F*n att det ska behöva bli såhär!! Jag tycker också det är så orättvist och jag fattar inte varför det ska drabba er familj! Tänker på er!! Vi kan höras imorgon och prata om det..förstår att du är ledsen o besviken!! Jag hade hoppats att det försvunnit!!

 2. Vad bra, men samtidigt tråkigt att det blir operation. Jag kan tänka mig att det känns jobbigt för dig/er, men det kommer att gå bra och det är ju trots allt det bästa för J!

  Hihi, ja hon brukar få fina saker av sin moster.. (inte faster 😉 )

 3. Lider med dig. Herregud jag hoppades verkligen att han skulle slippa operation och att det skulle lösa sig på ett naturligt sätt.
  Jag vill inte ens föreställa mig känslan du har efter ett sådant besked. Massa ord men väljer att inte skriva mer här.
  Kram

 4. ajdå, hoppas det går bra! tror att de allra flesta tänker så när något inte blir som man tänkt lsig. man undrar varför,, men ofta blir det nått bra till slut ändå. Även om det är jobbigt.

  Båda mina pojkar har astma & ganska svår matallergi. De tål inte salicylsyra…o det finns lite överallt… svartpeppar, paprikakrydda, citrusfrukter, en del torkade kryddor, en hel del konserveringsmedel & en del frukter o bär… det är en låååång & knepig lista. Men det har gjort att det alltid blir något lagat härhemma från grunden. Det går ju inte att köpa halvfärdigt. Så i längden kanske det är bra, även om det är & har varit riktigt jobbigt & knepigt, spec innan vi visste vad det var.

  Så som svar på frågan, japp gör nästan alltid dipp från grunden.. :) tror itne att det finns nån färdig som pojkarna tål. men gott blir det! =)

  Ha en bra kväll! & hoppas att allt blir bra! =)

 5. oh stackars liten !!

  hoppas att det löser sig och vad är dessa två saker ?

  kram på er

  SVAR: Tack! Jadå, det löser sig. Det är ganska privat och jag känner mig inte mogen att outa det offentligt. En annan dag kanske.

 6. Ja, han var ju så söt! Nu är han mest het 😉 Jadå, jag såg serien.. Har DVD-boxen där hemma, lite synd att den bara gick en säsong. Men bra var den minsann! :)

 7. Ush då! :/,, det är såklart du från början helst vill slippa operationen, men finns det inget val så är man ju tvungen att göra den! Jag hoppas i alla fall att den går bra!

  KRAM

 8. jag o alexandras pappa gick också alltid ihop och gör fortfarande på föräldramöte. han är i stort sett den enda pappan. Men han vill vara med och veta vad som händer o sker i skolvärlden där hans dotter ägnar 5 dagar i veckan åt att gå! mkt bra. och jag blir stolt över att han är en engagerad o närvarande pappa åt sin dotter! Precis som stoffe vill och är han med!! Liksom din Simo!!

  Ja det kommer gå galant..det kanske inte hjälper o tjura! Men man måste tillåta sig det också!! att vara ledsen är i sig en prosess för att läka! nu vet jag inte om ni ber och hur pass troende ni är men finn tröst i bönen..

 9. Vad jobbigt,men som du säger Nödvändigt. Klart man alltid tänker varför mitt barn men man önskar inte det till någon annan heller.

  kram på er

 10. Åh, lillen då.. Jag håller tummarna för att allting kommer att gå bra, och att det är nog med problem sen. Skönt att han mår bra iallafall och inte märker av nånting. Lycka till med allting nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *