I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Nej, men just det!

Idag är det den 30 september, vilket betyder sista tävlingsdag för att vinna fribiljetter till UnderBARA BARN-mässan! Fram till klockan 20:00 har du på dig att deltaga! Fribiljetterna gäller alla dagar.

Klicka på bilden för att komma till tävlingen.

9 reaktioner på ”Nej, men just det!

  1. Jo, får kanske göra de… men iofs är det ju ett bra tillfälle att få sig en ny kamera hihi lite smart får man ju vara :p

    Hur gick det på vc sen då?

  2. SV: Tror katten är riktig, om jag håller min katt på ett speciellt sätt så bli den också sådär lätt att göra rörelse med eller hur jag ska uttrycka mig haha.

    Tycker du ska ha glasögonalternativ 1, japp jag har glasögon men använder linser

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons