I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Det var ett tag sedan jag intog buffén

DSC_0005

Igår hade jag ett par ärenden att utföra, så jag passade på att äta lunch på ett fullsatt Kina Thai i Huddinge. Sushi- och thaibuffé med både dryck och kaffe för 85:-. Det är verkligen ett kanonpris (man får ta hur mycket sushi man vill).

Denna torsdag har jag en del inplanerat, men det infaller inte förren eftermiddag och kväll. Så under förmiddagen ska jag passa på att fixa här hemma och bara vara.

Vad händer hos er idag?

11 reaktioner på ”Det var ett tag sedan jag intog buffén

  1. Åh, det där såg ju inte alls gott ut… 😛

    Här är det hembesök, sen träffa pappa, sen gräva ner sig i en grop eller nåt… 😛

    Kan man inte längre se sig själv blad ‘uppdaterade bloggar’?

  2. Mmm buffé är alltid gott! :) Skönt med lite bara vara-tid. Här händer det inte alltför mycket heller idag.

    Ja det är sant. Då tror jag att dom som var nummer 3 kommer funka bäst under några år framöver. Dom som var i mitten är också snygga, men det är ju samma där som med dom första. Men i vilket fall så hoppas jag att du väljer dom som är skönast för dej! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *