I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

HJÄLP mig att välja nya GLASÖGON!

Hjälp mig att välja nya glasögon (med styrka)! Jag lyckades få med mig tre par olika glasögon hem, eftersom jag hade så svårt att välja vilka som passar mig bäst.

DSC_0053

1. The Geek.

DSC_0041

1. Vi kör en till med nörd-glajjor

DSC_0056

2. The relaxed

DSC_0013

2. Vi kör den en gång till.

DSC_0078 - Kopia

3. The sophisticated

DSC_0029

3. En gång till…

85 reaktioner på ”HJÄLP mig att välja nya GLASÖGON!

 1. Jag måste nog säga alternativ 3, de andra två tycker jag döljer dina otroligt fina ansiktsdrag. Dessutom tycker jag såna ‘tönt-bågar’ är hemska -har vuxit upp med eländet… 😛

 2. 1 eller 3 tror jag att jag tycker:)

  Svar: Jajjamen:)

  Det finnt lite olika anledningar men när jag bytte till myshowroom så blev jag lovad att kunna ha ericaperzzon.se som adress och det har jag även kunnat ha men direkt när folk hade skrivit det uppe i rutan lixom så kopplades det om till ericaperzzon.myshowroom.se så då trodde ju alla att det var adressen. Och har jag betalat för ett ”eget” namn vill jag att det ska fungera att ha så hela tiden:) Lite töntigt kanske men så känner jag;P

  /E

 3. Ja, det är gott med pannbiff… Vet bara inte vem som ska laga eländet. Jag var optimistisk igår att jag skulle palla med det -men det känns ju inte så idag…
  Jaja, lite fler citodon i kroppen så håller man sig uppe nån timme till.

 4. Hej Emma-Lou!

  Alternativ 3 helt klart. Kanske för att jag själv tycker att den glasögontypen är snyggast men om du är sugen på en annan form så tycker jag tvåan passade dig bättre än ettan.

  Lycka till!

  Kram

 5. Svar: Jo..haha, jag har faktiskt lite synfel (råkade köpa ett par gucci-bågar för 4000 spänn som jag aldrig använder), har lite brytningsfel. Kan du med att sticka ut så tycker jag att du ska ta ”the geek”-glajjorna, hur snygga som helst. Fits you :)

 6. Sv: Ja, det var ett dumt impulsköp – det var såklart de optikern tog fram först, och jag har mycket svårt att säga nej till trevliga säljare.. De är väldigt synliga, påminner om nörd-glajjorna, så känner mig väldigt uttittad när jag bär dem :)

 7. SV: tack, ja jag har gjort designen själv ;D
  jag tycker att du ska ha dom sista glasögonen
  dom andra var lite stora, men annars nummer 1.

  nej jag tror inte jag har samma synfel som du har.

  kram
  ida

 8. Hej Emma-Lou!
  Kul att du lämnade en kommentar i min blogg, jag har själv två par glasögon som jag använder och annars har jag linser. Men jag är väldigt intresserad av just glasögon och mode/stil och hjälper ofta till att prova ut åt nära åt kära. :)
  Mitt tips till dig är absolut att köra på alternativ nummer två, dels ligger den looken rätt i tiden just nu och den skulle funka i både jobbsituationer och med en liten kraftigare sminkning på fest.

  Ettan var också snygg, men tyckte dina ögon försvann lite i den bågen. Trean… mja, gillar inte när det är ett gap mellan glas och båge!

  Att handla mat på nätet tycker jag funkar jättebra, vissa varor är dyrare, men eftersom jag annars åker bil och handlar så känns det som om att det jämnar ut sig i bensinkostnad och impulsköp… ;D
  Jag brukar dock oftast passa på just när det är kampanj och inte är någon leveranskostnad, för den höjer ju matinköpen avsevärt!

  Lycka till med bågarna!

 9. Mjo det är faktiskt ett allternativ, men har verkligen fobi för typ loppis prylar och gamla saker så näe tyvärr e det inget allternativ för mig :(

  Näe inget synfel men tkr nog att antingen nr 2 lr… 3 :)

 10. Jag känner verkligen precis som du, är livrädd för operationer och skulle helst av allt inte ”skada” mig i onödan. Men kanske skulle man göra det när det väl gällde. Jag vet inte.

  Jag skulle absolut välja nummer 3. Du fick mycket finare form i ansiktet än dom andra. Ja, jag har synfel, dock väldigt lite så jag slarvar en hel del med mina. Har du bestämt dig än? 😀

 11. Alternativ 3 tycker ja va snyggast o du passar bra i dem. :)
  Ja har också synfel, men använder linser dagligen då ja inte känner
  mej bekväm med att ha glasögon offentligt.

  Allt bra idag? :)

 12. Sv: Okej köldskador kanske är att överdriva men mina fingrar blir läbbigt kalla ovanligt snabbt… Haha det är väl nästan kölskador? 😉

  Måste säga att jag föredrog nummer tre :) De var supersnygga! Men ettan var också snygg, så vill du ha något som sticker ut så kanske du ska satsa på dem istället :)
  Själv har jag inget synfel… Däremot har jag stora problem med att bestämma mig! 😛

 13. Tack för kommentaren! :)
  Jag är närsynt, och utan linser (använder dygnet-runt-månadslinser nu) eller glasögon skulle jag typ inte se nåt alls… har -7 på ena ögat!! :O
  Jag tycker iallafall att antingen nr 1 eller 3 passar bäst på dig!

 14. Okej tur de, du kommer säkert snart fram till vilka som blir bäst. :)
  Hoppas huvudvärken går över snart då, de e okej med mej förutom
  att jag är väldigt trött.

 15. Ohh, guud vad svårt! Men jag skulle nog tippa på antingen de första eller sista :-) tror någon av dem håller längst i längden :-) Haha, guud joo! Jag har minusn 2,5 på det ena och minus 1,75 på det andra ögat :-)

 16. vi hade oxå en citycross 09 som vi hade både liggdel o sittdel, men sen ville jag byta till svängbara hjul o kköpte en ny brio sing men den är vi INTE nöjda med. så då blev de en ny (gammal) emmaljunga som sovvagn och så ska vi försöka sälja brion för att kunna köpa nån annan att ha hemma.. skulle vilja ha en emmaljunga nitrocity :) dom är ju som citycross fast svängbara hjul :)

 17. sv: Skönt att du har lite tid på dig ialla fall 😀 Men lycka till som sagt!

  Ja verkligen. Jag skulle nog aldrig göra det om det var en person som jag kände lite grann eller som jag inte kände ett starkt band med. Ja, jag hoppas också jag slipper det dilemmat 😛 Uhjamejen vilka svåra beslut.

  Hur är det med dig då annars? allt bra?

 18. Men de e faktiskt min mamma som kirrar nu (A)

  Hahha näe men asså de e den lilla detaljen att ngn annan haft på sig kläderna jag köper som jag ska ha som e den stora grejen lix (a)

  I don’t like the idé of that :(

 19. Sv: Jag ska nog ge programet några fler chanser för att se vad som händer jag. 😉

  Ja det förstår jag, jag har också haft det där problemet ett antal gånger..
  kram.

 20. dom svängbara hjulen älskar jag.. annars är vagnen klumpig, stor och när man fäller ihop den blir den nästan större.. svår att fälla ihop oxå. sitsen är liten, när han sitter så halvligger han nästan o bågen framför är så nära så han knappt ser över den.. när han ligger så vickar man hela sittdelen så då blir de knappt nå sufflet över honom och då ligger han knappt, de är nästan samma läge som ”upprätt sittande” ingen bra vagn. den är bred o usch, de enda bra är just hjulen 😛

 21. SV: Tack så mycket, det gick jätte bra hos tandläkaren för min dotter. Hon var riktigt duktig och gapade och allt när hon skulle. Hon fick med sig ett litet klistermärke hem efteråt och var riktigt stolt och glad.

  Angående dina glasögon gillar jag inte alls den där typen av glasögon, utan föredrar mer ”vanliga” eller vad man ska kalla dom och inte så stora. Men bäst utav dessa tre var helt klart nr 3.

  Och ja, jag använder glasögon. Ett par bruna :)

 22. jag har ändrat mig nu, håller med nu med att nördbrillorna är bättre än nummer 3! så 1 eller 2.

  hade velat se dig i sånadära ”spräckligt” bruna nördbrillor!

  sv: tack! dan (min kille/fotograf) hälsar o tackar med. :)

 23. Sv: Jag tyckte alla glasögon var jätte fina men hmm… 1:an var nog snyggast 😉
  Nopp, som tur är (men det kan säkert ändras) så har jag inga synfel.

 24. Sv: Nä jag är 100% rökfri och har alltid varit! Jag blir bara väldigt kall ändå

  Ja nördglajjorna var supercoola :) men du kanske kan satsa på ett par lite mer neutrala till att börja med? Sen i framtiden kanske man känner att man har råd att köpa ett par till och då kan köpa några lite coolare att byta med?

 25. sv: nej, eller bara som betalning,.äsch, kolla in mitt inlägg ”svar på tal” din kommentar har jag svarat på dära (;

  och jag tycker att du borde välja nr.3 !!!! eftersom att du frågar vad JAG tycker så, absolut INTE nr. 2 ! antingen nr.1 eller 3, men 3. är nog helt klart stilrenast (:

 26. Hej!
  Koolt att du hittat min blogg, hur du gjorde det.
  Jag tycker första eller andra paret. De var smokin hot heta och läckra.
  Tvåan var allra allra snyggast!
  De hade jag själv köpt om jag inte hade haft, typ, perfekt syn.

 27. Nummer 3.
  Tycker 1 är rätt coola MEN man tröttnar, och menar förhoppningsvis kan du ha glasögonen några år 😉 Eller vet ju iof inte hur ofta du byter ut dem men med tanke på kostnaden för ett par glasögon brukar det inte bli så ofta 😉
  Glasögonen nummer 2 behöver man bara åka till stan för att se minst tio stycken med såna glasögon 😛

 28. Ja, du ska ju såklart välja dem du gillar allra bäst, och om du kikar i mitt glasögoninlägg så ser du ju att jag är all for plastic fantastic!
  Jag älskar nördbrillor och övertygade sambon att skaffa ett par han med. ;D

  Vilken fin blogg du har förresten, jag lär kika in igen!

 29. Nummer 3, den sofistikerade stilen är min favorit! Kanske främst för att jag skulle ha valt dem själv :) Men jag tyckte att du passade bäst i dem också. Har du bestämt dig?

 30. Hm ja det är frågan… Ska jag vara helt ärlig tycker jag att den sista, lite mer neutrala är den som framhäver ditt fina ansikte och dina häftiga ögon bäst så om jag vore du skulle jag nog satsat på dem. Även om ettan är supercoola…

  Sv: Haha jag är duktig på att hitta ursäkter tför saker jag gillar men inte borde, tyvärr blir det oftast ganska deprimerande slutsatser.

 31. $v jag ha med halv långt men känner att så långt som jag vill ha de kan jag inte vänta 😛 haha
  och så smidigt att vara frisör liksom ! under lätta kan jag tänka
  och jo då jag ha med glasögon men går mer med linser..
  jag tkr du passade i den första as bra ! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons