I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Vill du gå på underBARA BARN – mässan GRATIS?

DSC_0015

Emma-Lou tävlar ut två fribiljetter till mässan UnderBARA BARN, som innebär fritt inträde mellan 8-10 oktober (gäller 1 gång, valfri dag) 2010 på Stockholmsmässan i Älvsjö. 5 tävlande får dessutom rabatterad entrebiljett. Tävla du också, kika här: http://emmalou.myshowroom.se/vill-du-ga-pa-underbara-barn-massan-gratis/

Läs mer om mässan, klicka här.

Såhär tävlar du som har blogg:

1. Kopiera bild + kursiv text ovan och publicera i din blogg.
2. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna.
3. Glöm inte att bifoga din tävlingslänk (hela url) i din kommentar.

Såhär tävlar du som inte har blogg:

1. Kopiera bild + kursiv text ovan och skicka till minst 10 av dina vänner, skicka även mig en kopia (mejl: pesonen_emma-lou@hotmail.com).
2. Motivera i detta inlägg varför just du ska vinna.
3. Glöm inte att skriva din mejladress i rutan (bara jag som ser mejlen).

Du har på dig fram till den 30 september klockan 20:00 att tävla. Den med bäst motivering (och som följer de simpla reglerna) vinner!

Lägg gärna till mig på Bloglovin, så att du inte missar fler tävlingar, klicka här.

13 reaktioner på ”Vill du gå på underBARA BARN – mässan GRATIS?

 1. Det är bra att ni är nöjda och ja, självklart är det ju för barnens skull :) Man ska vara petig när de gäller barnen, bara det bästa duger åt dom 😉

 2. sv: jag går en timme på morgonen. en halvtimme vid lunch. en halvtimme på eftermiddagen och så kvällsrundan en timme.

  vi har haft fint väder hela dagen men just nu står regnet som spön i backen..trisst!!

 3. Jag har ingen blogg så jag har mailat och tipsat 10 vänner + dig.

  Motivering: Biljetterna vill jag vinna så att jag in i barnens värld kan försvinna.
  Se nya produkter och med barnen ha kul och kanske shoppa leksaker till jul.

 4. Jag vill gärna gå på underBARA BARN mässan. Tyvärr blir det så dyrt att gå både dit och på skolforum. Som förskollärare har jag prioriterat skolforum då jag får ut något även yrkesmässigt men det skulle vara jättekul att kunna gå på denna mässa också! Särskilt som jag har två småtjejer hemma – en 2-åring och en på 8månader. Finns säkert många tips som jag kan få på mässan.

 5. Jag skulle behöva vinna då jag fick en dotter för snart 9 månader sedan, och hela den tiden har jag varit med henne dygnet runt. Men nu har jag börjat jobba igen, och saknar henne oerhört när jag är på jobbet! En heldag med och för henne skulle vara ett ovärdeligt minne!

 6. Hej!

  Jag är gärna med och tävlar. Vi kommer hem från en resa den 7/10, vore superskoj att kunna erbjuda barnen en sväng till Stockholm. Vi bor i Upspala, så ska vi på mässan går det en del pengar på tåg. Då vore det kanon att få rabatt på biljetten eller kanske, om man har tur nu, få biljetten gratis. Vi älskar att prova nya grejer. Mässan brukar vara kanon, provsamkningar överallt, och liv och rörelse, precis vad vi gillar.

  Här är mitt blogginlägg:
  http://hanna.fornhem.se/?p=3242

  Må gott!
  Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons